نان سحر فعالیت خود را از سال 1350 آغاز نمود. در ابتدای امر به تولید نان بولکی که یک نوع نان روسی است، پرداخت.

نان بولکی همانطور که می دانید جزو اولین نان های حجیمی بود که در ایران رواج یافت و اکنون نیز به صورت محدود تولید می گردد؛ به صورت کلی بولکی به نوعی از نان اطلاق می شود که حجمی کوچکتر از نان باگت فرانسوی داشته ، با آرد سفید تولید می شود و سطح رویی آن نیز مانند نان باگت صیقلی نیست.

این نان در حال حاضر به صورت نانی ویژه و نوستالژی در ساندویچی های تهران و سایر شهر ها مورد استفاده قرار می گیرد.

شرکت نان سحر از همان سال های ابتدایی با برقراری ارتباط با کمپانی های بزرگ بین المللی توانست گامی بلند در ارتقای کیفیت، تنوع و کاهش ضایعات نان‌های حجیم بردارد.

در سال ۱۳۹۷ نان سحر موفق به دریافت تقدیرنامه از سازمان غذا و دارو، لوح ایمنی و سلامت و تندیس ایمنی و سلامت شده است.

نان سحر ۱۲ شعبه در تهران و یک شعبه در مازندران دارد.

نان سحر در راستای فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی خود و با هدف ترویج زندگی سالم با انجمن اطلاع رسانی دیابت گابریک که یک سازمان مردم‌نهاد است همکاری می‌کند.

 

این شرکت در حال حاضر دارای چهار زیر مجموعه در بدنه خود می باشد که عبارتند از:

 صنایع پیشرفت پخت سحر: سازنده ی انواع ماشین آلات تولید نان حجیم و انواع شیرینی.

شرکت ثمین نان سحر: این شرکت در زمینه ی تهیه و تولید انواع بهبود دهنده و مواد افزودنی برای صنایع نان و شیرینی فعالیت دارد.

شرکت اصلی نان سحر: این شرکت همانطور که می دانید در زمینه ی تولید انواع نان حجیم، نیمه حجیم و انواع شیرینی فعالیت دارد.

آموزشگاه نان سحر: این آموزشگاه در رشته ی تخصصی تولید نان فعالیت دارد و در همین راستا اقدام به برگزاری دوره های تخصصی می نماید.

بنیانگذار گروه صنعتی نان سحر

مهدی خان محمدی در سال 1333 در شهرستان ابهر استان زنجان چشم به جهان گشود. او در یکی از روستاهای اطراف این شهر به نام حیدریه دوران اولیه ی زندگی را سپری کرد. پدرش پارچه فروش بود و برای تامین پارچه های مغازه در فصل برداشت انگور آن را به تهران می آورد و با عایدی آن برای مغازه پارچه تهیه می نمود.

اوضاع اقتصادی خانواده ی خان محمدی خوب بود تا اینکه مغازه ی پدر مورد سرقت قرار گرفت.

وضعیت بد اقتصادی پس از سرقت باعث شد تا مهدی نوجوان رهسپار تهران شود، شهری که کوچکترین شناختی از آن نداشت و برای این سفر با مخالفت پدر و مادر مواجه شد ، اما با اصرار فراوان و بدون آینده ای پیش بینی شده به تهران آمد.

در تهران به منزل عمویش که در کار پخش نان بین رستوران ها و مغازه ها بود، رفت. پس از تجربه‌های مختلف و البته موفق در در کارهای گوناگون سر انجام تصمیم گرفت که به شغل عمویش مشغول شود. رفته رفته در کار پیشرفت کرد و سر انجام با کمک یکی از مشتری‌های آلمانیش، تجهیزات مدرنی برای تولید نان فراهم نمود و پس از آن با پیشرفت‌های بیشماری در شغل خود مواجه شد؛ در حال حاضر او یکی از بزرگترین تولید کنندگان نان صنعتی در ایران می باشد.

علت انتخاب نام «نان سحر»

مهدی خان محمدی میگوید: من صبح‌های زود بیدار می‌شدم و به پادگان نیروی دریایی نان می‌دادم. هر روز سربازها رژه می‌رفتند من هم به آنها نگاه می‌کردم. چند روز بود که دلم می‌خواست برای نانوایی‌ام اسم بگذارم. یک روز که به پادگان رفتم، چون صبح زود بود، به آسمان نگاه می‌کردم که ناگهان اسم سحر به ذهنم رسید.